Tekstvak:

Kernwoorden die onze bijeenkomsten typeren zijn praktisch, interactief, humorvol, wetenswaardig en meteen toepasbaar.

Welkom in ons NLP Café

NLP CAFÉ

Waarom doen we de dingen die we doen?

Zoals een ieder weet is een café een ontmoetingsplek waar bekenden en vreemden op een ongedwongen wijze met elkaar in contact kunnen komen. Ondersteund met een drankje en stimulerende muziek op de achtergrond wordt er een gezellige sfeer geschapen en zoals dat gaat met gezelligheid, het kent geen tijd. Hoewel, de sluitingswet helpt een handje.

Neuro Linguďstisch Programmeren is een communicatiemodel. Dit model leert ons op de eerste plaats inzicht te krijgen in ons eigen handelen. Waarom doen we de dingen die we doen? NLP biedt praktische instrumenten om deze vraag op een adequate manier te kunnen beantwoorden.

 

Ten tweede leren we de ander met wie we iedere dag in contact komen, beter  begrijpen. Als we weten dat wij redenen hebben om bepaalde handelingen te doen ook al zijn die niet succesvol, kunnen we ook beter accepteren dat dit voor de medemens ook geldt. De wil om de ander beter te doorgronden is een belangrijke voorwaarde om contact te kunnen leggen. Een nieuwsgierige grondhouding is een typische eigenschap van mensen die succesvol zijn in het leggen van intense contacten met anderen.

ONTWIKKELWEN

Z