Tekstvak:

WIE ZIJN WIJ?

OntwikkelwenZ is een initiatief van Nicole Tubée, Mariet Segers, Frank Peeters en Theo Bruekers. Wij zijn allen enthousiaste NLP-ers en willen mensen in contact brengen met NLP en Systemisch werk. En hiermee een bijdrage te leveren aan bewustwording, ontwikkeling en groei.

Frank Peeters - Internationaal gecertificeerd NLP Master (practitioner)

Theo Bruekers - Internationaal gecertificeerd NLP en HNLP trainer, internationaal HNLP coach en hypnotherapeut. Bekwaamd in Familie- en organisatieopstellingen, The Work (Katie Byron), Ericksonian Hypnotherapie en Transformational Breathing.

Mariet Segers - Internationaal gecertificeerd NLP Master (practitioner)

ONTWIKKELWEN

Z

De geboorte van een naam

Nadat we in 2010 hadden besloten om met ons NLP Café te starten, diende zich al direct een mooie uitdaging aan: een pakkende naam voor ons etablissement waar het nuttige en het aangename elkaar gaan ontmoeten. Een naam met een uitnodigend karakter. Tja en dan ontstaat er een proces van denken, voelen, nog eens denken en het dan vervolgens loslaten.

 

Wij wilden heel veel kwijt in de naam voor het NLP Café; zoveel mogelijk mensen bereiken, laagdrempelig, betaalbaar, interactief, onze boodschap overbrengen, leren van die ander, ontwikkeling aanbieden, anderen “besmetten” met ons enthousiasme over NLP en……………. dat wilden wij allemaal in één naam proppen!! Het moest een pakkende naam zijn in het Nederlands en dan het liefst een combinatie van iets…

 

Langzaam maar zeker ontwikkelde het zich…. Ontwikkelen?? Dat is een mooi woord. Ga jij je ontwikkelen of  ont-wikkelen?? Jezelf als het ware ontdoen van de wikkel om zodoende tot jouw eigen kern te kunnen komen? Jouw eigen IK. Dat en nog veel meer zouden wij voor iedereen wenZen! WenZen? Ja wenZen enzovoort! En zo ontstond onze naam:

OntwIKkelwenZ